Optimaal genieten van uw sportmoment

Sporten moet een goed gevoel teweeg brengen voor lichaam en geest, vinden wij bij Stino’s Care. We bieden dan ook graag aangepaste sportverzorging aan, zodat uw spieren goed blijven aanvoelen en het sporten steeds een plezier blijft.
Door de juiste verzorging worden blessures vermeden of genezen.
Ontdek ons aanbod in sportverzorging, maak uw afspraak en laat u verzorgen bij ons in Puurs.

Massagesessie

Sportmassage

Een sportmassage maakt de spieren helemaal klaar om tijdens het sporten optimaal te functioneren. Deze massage warmt de spieren op en zorgt voor een optimale doorbloeding. Bovendien zorgt de juiste massage ook voor een betere zuurstofaanvoer en een snellere afvoer van afvalstoffen. Zo heeft de sportieveling tijdens en na het sporten minder last van stijfheid en verzuring.
30min - €35
60min - €50

Stretching van het lichaam

Voor sporters is stretching erg belangrijk om blessures te voorkomen en de spieren sneller te laten herstellen. Deze massage kan echter ook gecombineerd worden met een klassieke massage om zo te zorgen dat de spieren weer soepel functioneren.
€ 15

Kinesiotaping

Kinesiotaping is een Japanse techniek waarbij gebruik gemaakt wordt van rekbare sporttape. De tape heeft dezelfde elasticiteit als de huid, zodat de spieren vrij kunnen blijven bewegen maar niet meer kunnen uitrekken dan gewenst is.
€ 15

Stabiliteitstaping

In tegenstelling tot kinesiotaping zet stabiliteitstaping de spieren wel vast. Zo worden bepaalde bewegingen onmogelijk, zodat gevoelige plekken niet verder belast worden en risico’s vermeden worden.
€ 10

Top