Ervaring sportverzorging en ontspanning

Welzijn en sport. Al op erg jonge leeftijd waren dit twee sleutelbegrippen voor Stijn Van Reeth uit Puurs-Sint-Amands. Hij koos dan ook reeds in het secundair onderwijs voor een opleiding Sport in het Atheneum te Boom. Tijdens deze opleiding bleek al snel dat Stijn een goed inzicht had in het menselijk lichaam en in massagetechnieken. De keuze lag dus voor de hand…

Ontspanning

Aandacht voor sport

Uit passie voor sport en verzorging volgde Stijn de opleiding fitnessinstructeur/sportverzorger bij Syntra Midden-Vlaanderen. Later volgde hij ook opleidingen in sportmassages en sportvoeding om sportievelingen zo optimaal te kunnen helpen om zich goed te voelen in hun vel.

Zorg voor ontspanning

De ervaring in sportverzorging is voor Stijn een belangrijke basis om een dieper inzicht te krijgen in het functioneren van de spieren en van het menselijk lichaam als geheel. Door deze kennis te combineren met verschillende massageopleidingen, weet Stino’s Care precies wat nodig is om alle stress uit uw lichaam weg te werken en een heerlijk ontspannen gevoel tot stand te brengen.

Als bijzondere extra vulde Stijn deze massageopleidingen aan met een cursus babymassage.
Bij Stino’s Care kan u de juiste technieken leren om door massage een bijzondere verbondenheid te creëren met uw pasgeboren kind. Deze sessies hebben een ontspannend en weldadig effect op zowel de ouders als het kind en zorgen voor een warme band.

Top