Even helemaal ontspannen

Even helemaal tot rust komen? Kom langs in Puurs voor een massagesessie of maak een afspraak voor een ontspanningssessie bij u thuis. Ontdek ook onze bijzondere sportbehandelingen!

Massagesessie

Zweedse massage

Deze massagetechniek is een klassieker binnen de wellnesssector.
Deze massage wordt uitsluitend met de hand gegeven, zonder gebruik van hulpmiddelen.
Wel worden er vaak oliën gebruikt zodat de weerstand van de huid vermindert. Een ideale massage om helemaal tot rust te komen.
60min - €75

Kruidenstempelmassage

Een kruidenstempelmassage is een Oosterse massage die gegeven wordt met behulp van kruidenstempels. Deze warme kruidenbundeltjes kunnen reinigende, activerende of ontspannende eigenschappen bezitten. Bovendien zorgen de warmte en de geur voor een heerlijk relaxed gevoel.
60min - €80

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage

Deze massage is ideaal voor wie last heeft van typische stressverschijnselen als hoofdpijn, nekpijn of stramme schouders. De gebruikte techniek is die van de Tuina-massages.
Deze massagevorm maakt gebruik van de punten die ook voor acupunctuur cruciaal zijn, maar zonder gebruik van de naalden.
30min - €45
60min - €75

Massagesessie

Hotstonemassage

De hotstonemassage is een weldadige behandeling voor lichaam en geest. De hotstones stralen een bijzondere warmte af die tot diep in het lichaam doordringt en zorgt voor een volledige ontspanning van de spieren.
Achterkant lichaam - 45min - €60
Gelaat (voor-en achterkant) - 75min - €85

Babymassage

Babymassages geven heel jonge baby’s opnieuw het warme en geborgen gevoel dat ze negen maanden lang bij hun moeder mochten ervaren. De massage geeft de baby een vertrouwd gevoel en stimuleert bovendien de ontwikkeling van uw kind. Het is een heel warme, diepgaande manier om met pasgeboren kinderen om te gaan.
Deze sessies worden gehouden in groepjes van een vijftal volwassenen.
€20/sessie

Top